Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Kuřecí zbytkový salát
Americký ořechový koláč
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Vepřové závitky plněné sýrem
Indický chléb (Naan / Chapati)
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Smothie-Kiwi a banán
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi