Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polská polévka z červené řepy
Amolety z kynutého těsta
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Jednoduchý meruňkový koláč
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Koprová omáčka s hříbky
Česneková polévka (česnečka) s…
Pomazánka se sušenými rajčaty
Zelené tagliatelle
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake