Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotové řezy s angreštem
Pečený amur se žampiony a cibulí
Koláče z Chyšek
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Cuketové karbanátky (sekaná)
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Vepřové maso s celerem
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake