Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekané znojemské biftečky
Domácí pizza podle Míši
Cizrna na italský způsob II.
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Osvěžující rybízové želé
Dušená hovězí kližka
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Květáková polévka s kořenovou…
Špekové knedlíky s máslem
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros