Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Výborný chléb s pohankovou moukou
Boloňské špagety podle Evy
Smažený sýr v těstíčku
Vajíčková pomazánka z lučiny
Kávový dort (řez) s pudinkem
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek