Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Jednoduchá ovocná bublanina
Smažené cibulky
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Hermelínová omeleta
Rýže s kari na smetaně
Francouzský křehký jablečný koláč
Chřest s bešamelovou omáčkou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake