Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Houbové kroupy se zelím
Koláč s tvarohem a jablky
Jarní bramborový salát
Dvoubarevný roládový dort se…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Chléb pečený v kastrolu
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake