Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka light
Košíčky i pro začátečníky
Jemná křenová pomazánka
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Zahradní hamburgery - grilované
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Müsli tyčinky II.
Švestkové buchty s drobenkou
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek