Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závin z listového těsta s česnekem
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Česneková pomazánka - Ježek
Cuketové špízy s masem
Cuketa na orientální způsob
Vylepšené rafaello řezy
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Sacher dort
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem