Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinky plněné špenátem
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Sádlovky - recept po babičce
Americké čokoládové cookies
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní jogurtové filé
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot