Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Beránek piškotový
Lasagne s masem a žampiony
Palačinky s jahodovým přelivem
Domácí chléb pečený v troubě
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Jahodovo-smetanové řezy
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Cuketová směs s uzeninou
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou