Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový žmolenkový koláč
Zapečená krupicová kaše
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Zemplínský koláč
Zapečené kuře s bramborem
Třešňový závin
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Nadýchané špenátové lívance
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies