Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí huspenina
Rybí pomazánka z tuňáka
Třešňový štrúdl s mandlemi
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Hrnková kávová buchta
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Dalamánky z chleba
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake