Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mlsná krůta
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Karamelový dort
Vepřový steak s hranolkami
Kuskus s mletým masem
Bramborový chléb
Ořechové řezy s polevou z remosky
Zeleninová polévka s černou čočkou
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou