Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový biskupský chlebíček
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Banánová roláda s margotkou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Vepřová kýta na rajčatech
Kuřecí se smetanou a špenátem
Krůtí na smetaně
Adžika směs z mletého masa
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem