Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Vepřové v alobalu
Šlehačková roláda III.
Karamelové řezy s mandlemi
Koleno v alobalu na grilu
Gulášová krkovička
Francouzské bagety (Baguettes)
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Avokádovo-bazalkové pesto
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem