Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Zapečené těstoviny s brokolicí
Ořechová roláda s rumem
Sedmikráskový med s pomerančem
Makovky - sladké housky
Jednoduché cappuccino řezy
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek