Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový koláč IV.
Pečené kuře na zelí s medem
Domací houstičky
Salát waldorf s kuřetem
Bramborová (úková) omáčka
Čokoládový dort ala Sacher
Dresing
Cibulovo-česnekové plátky
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Řepánky
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake