Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové řízky
Hermelínové jednohubky
Pečená zelenina na lžíci oleje
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Kuře pečené s rýží
Perník s mřížkou
Jednoduchý meruňkový koláč
Výborné domácí Koka sušenky
Ořechové řezy s polevou z remosky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot