Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Milionová polévka
Slané jednohubky z listového těsta
Jarní ředkvičková pochoutka
Gyros s tzatziky
Pečené donuty
Pórková polévka s knedlíčky
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Domácí plněná roláda z mletého masa
Avokádová pomazánka na toasty
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi