Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Jidášky našich babiček
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Rybičková pomazánka II.
Veganský banánový koláč
Tvarohový dort s malinami II.
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Ovocné smoothie s červenou řepou
Broskvová limonáda s melounem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek