Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské nudle s masem a žampióny
Arabská rýže
Kokosová roláda jednoduše
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Ovocný koláč se želatinou II.
Bramborový salát s okurkou a koprem
Fritatta s cuketou
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies