Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Vdolky - rozpeky
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Bylinkový králík na žampionech
Arašídové sušenky
Lívanečky s horkými jahodami
Kuře pečené s jablky
Fazolová polévka s domácími flíčky
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem