Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka na slanině
Salát z mozzarelly a rajčat
Tiramisu po česku III.
Kváskový chléb
Bábovka s jablíčky a skořicí
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Malinové / ostružinové knedlíky
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake