Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slavnostní bramborová kaše
Mrkvový koláč III.
Nakládané sýry - směs
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Vepřový steak s hranolkami
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Vepřová líčka na červeném víně s…
Holandské řízky - smetanové
Fazolky s kari rýží a masovými…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake