Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opékané pikantní bramborové plátky
Karbanátky z ovesných vloček
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Sekaná jako roštěná
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Těstoviny se žampiony ala pizza
Krém na zdobení dortů
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek