Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocný dort
Česnečka z uzených kostí
Svratecký guláš
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pečené sladké brambory s řepou
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Tvarohový koláč líné ženy
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami