Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Utopenci z vajec
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Bramborovo cuketová polévka -…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Pochoutkový dip k zelenině
Kuře pečené na bramboráku
Krémová kukuřičná polévka
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem