Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Cmunda na pekáči
Houbové karbanátky s mletým masem
Medové perníčky hned k jídlu
Švestkové knedlíky II.
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Lívance s cukrem a skořicí
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Pečená řepa s česnekem a fetou
Placičky z bílých fazolí
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink