Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné krůtí stehno
Pomazánka z Nivy s ořechy
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Italská bábovka II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Krůtí medajlonky se sýrem
Pečená vinná klobása na pivě
Hrachová kaše (moc dobrá)
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem