Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatová pizza
Mexické fajitas
Přírodní vepřové maso
Barvená velikonoční vejce v…
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Halali-smetanová omáčka po našem
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Kachna pomalu pečená
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…