Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husa po staročesku
Pudinková bábovka II.
Maminčina drožďová pomazánka
Lehká rajská omáčka
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Extra čokoládové muffiny
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Špenátová polévka s pórkem
Špenátové palačinky s houbovou náplní
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem