Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Gyros tousty z cukety - sterilované
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Buchta z cizrny
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Ostružinový koláč s broskvemi
Těstovinový salát Caprese
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki