Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dezert Pavlova
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Zapékaná zelenina se sýrem
Jahodová Pavlova
Amorův jablečný řez (koláč)
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Dušený listový špenát na špeku …
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros