Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zakryté hovězí plátky
Lahodné profiteroles
Senzační schwarzwaldský dort
Pikantní salát s čočkou
Bramborový salát s řepou
Guláš s hráškem
Medová žebra
Zelný salát se zeleninou
Kynuté makové buchty
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros