Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Pikantní fazolky
Mňam buřty
Pomazánka z paštiky
Pravý upírský bramborák
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Maso zapékané s cuketou a nivou
Sádlová pomazánka
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cuketové cannelloni s ricottou
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Cukeťák z trouby