Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí krtkův dort
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Tříbarevný tvarohový koláč
Roláda se šlehačkou
Kari placičky se sýrem a rýží
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Krkovička s bylinkovým máslem
Smažený bílý chřest
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros