Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční tvarohový mazanec
Turecká pomazánka z lilku
Veselá prošívaná deka
Makové řezy s citronem
Cuketová žemlovka (nádivka)
Skvělý pečený čaj
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Muffiny s lentilkami
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem