Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinkový dort
Ďábelské toasty - směs
Česnečka z Vysočiny
Banánovo-broskvové tiramisu
Čokoládový koláč s třešněmi
Slaný velikonoční dort (Torta…
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Těstíčko jako od vietnamců
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením