Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslové řízky
Kokosky II.
Špagety se špenátovým pestem
Kapr pečený s bylinkami na másle
Perník z domácí pekárny II.
Batáty pečené v troubě
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Krémová kukuřičná polévka
Kyšková buchta s třešněmi
Rychlá mexická fazolová polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Noky se špenátem a ricottou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem