Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketové sušenky
Cibulová marmeláda
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Kávovo-ořechová roláda
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Čočkový salát s treskou
Hrášková polévka se šunkou
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies