Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný štrůdl
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Bábovka s jablíčky a skořicí
Alenčin rychlý skládaný salát
Jemná křenová pomazánka
Moravskoslezský bigos
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Domácí vepřová šunka
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem