Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Rybízová bublanina s krémem
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Vepřové na houbách jinak
Gnocchi s listovým špenátem
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Voňavé anglické kapsy
Houbový guláš na špeku s paprikou
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake