Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorové maso
Bezinková šťáva II.
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Angreštový pudink s černým rybízem
Zelňačka s maďarskou klobásou
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Thajská kuřecí polévka s houbami
Hanácké bifteky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem