Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Letní zeleninový salát a bylinkami
Zapečené filé po cikánsku
Zabijačková polévka
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Pečené brambory se zeleninou
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake