Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový džem s ananasem
Bramborový salát s okurkou
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Jednoduchý jablkový koláč
Francouzské palačinky
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jednoduché špenátové špecle
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek