Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chřestové rizoto
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Malinovo-jahodové muffiny
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Buřtguláš trochu jinak
Sýrová omáčka s těstovinami…
Povidlové šátečky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek