Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žloutkové penízky
Houby na kyselo bez zavařování
Nejrychlejší tvarohové kuličky
Buchty trochu jinak
Hnětynky
Hranolky se sýrem
Králík na hořčici II
Čočková polévka s klobásou
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky