Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek - fofr
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Bazalkové kuře s ořechy
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Zapečené těstoviny s brokolicí
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Větrníky na plech - karamelové řezy
Ovocný dort
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger