Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnečka z uzených kostí
Vánoční jihočeský kuba
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Ledový salát s krutony
Salát z čínského zelí s kysanou…
Italský rýžový salát
Francouzské brambory - bez vaření
Jogurtová buchta s borůvkami
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot